最新消息及活動

中三高中選科家長會

為了增加家長對高中選科及升學了解, 本校於3月10日(星期五)晚上 6:00 – 7:30 在禮堂舉行中三高中選科家長會,講座內容包括新學制介紹及本校高中課程設置、中四級之編班準則和高中選科須知。講座之後以高中科目諮詢攤位形式進行,家長積極到諮詢攤位與班主任、 高中主科和選修科老師以及升學輔導老師面談。

To enhance parents’ understanding of the NSS curriculum, the S3 Parents’ Meeting on NSS Elective Subject Selection was held at the School Hall from 6:00 p.m. to 7:30 p.m. on 10 March (Friday) in the format of a talk followed by a consultation session on NSS subjects. The content of the talk covered the following: an introduction of the New Academic Structure and our NSS curriculum, a briefing on the criteria for elective subject allocation and advice on NSS elective subject selection. The event was well-received by the parents as class teachers, NSS core and elective subject teachers, together with career teachers could offer advice on subject selection and further studies.